

Κατά τη συνάντησή της με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με την κ. Σακελλαροπούλου:
«H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη».
Δηλαδή η κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει διαγράψει από τη μνήμη της την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και τη σφαγή των Ελλήνων της Κύπρου;
Καλό θα ήταν να υπάρξει διευκρινιστική δήλωση της κ. Σακελλαροπούλου προκειμένου να είναι ξεκάθαρο τι εννοούσε με τη δήλωση που έκανε, αν επρόκειτο δηλαδή για μια εκ παραδρομής παράλειψη ή αν δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία!
