Συλλυπητήριο μήνυμα του Σπύρου Χρυσοφώτη για τον θάνατο του Άγγελου Μπρατάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιώτης Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και διακεκριμένος νομικός Σπύρος Χρυσοφώτης, ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα με αφορμή την απώλεια του επιφανούς στελέχους της ΝΔ και τ. Υπουργού Άγγελου Μπρατάκου.

Διαβάστε ολόκληρο το συλλυπητήριο μήνυμα του κ. Χρυσοφώτη:

Πληροφορούμενος την απώλεια του π. Υπουργού, Βουλευτή και Γενικού Διευθυντή του κόμματός μας Άγγελου Μπρατάκου, θα ήθελα να εκφράσω στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Τον Άγγελο Μπρατάκο είχα την τιμή να γνωρίσω ως νεαρός ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ και να διαπιστώσω τις ικανότητες, το ήθος, τη συνέπεια και τον πατριωτισμό του.
Στενός συνεργάτης του αείμνηστου πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εξ εκείνων που βοήθησαν την μεγάλη φιλελεύθερη στροφή της Ελληνική κοινωνίας και οικονομίας την περίοδο 1990-1993.
Ως Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, δημιουργώντας σύγχρονες οργανωτικές δομές για την εποχή του, εδραιώνοντας παράλληλα την εσωκομματική δημοκρατία. Ευπατρίδης της πολιτικής, με κομματική συνείδηση, μα πάνω απ’ όλα Έλληνας πατριώτης.
Τον αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό προς το πρόσωπο και το έργο του για την χώρα και την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Σπυρίδων Χρυσοφώτης

Πρόεδρος ΟΛΡ ΑΕ