Μητσοτάκης: Αλλάζουμε τη ΝΔ για να αλλάξουμε την Ελλάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυμα στους νεοδημοκράτες ότι το κόμμα αλλάζει σελίδα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

«Τολμάμε μαζί και αλλάζουμε τη ΝΔ, τη μετατρέπουμε στο σπίτι που μπορεί να στεγάσει τις ελπίδες και τα όνειρα όλων των Ελλήνων», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ καταχειροκροτούμενος από τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος.

«Όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι στην κοινή αποστολή, φέρνουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας που ασφυκτιά, στην Ελλάδα μας που κινδυνεύει», είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως το κόμμα πρέπει να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης και έστειλε μήνυμα πως «σήμερα γεννιέται ένας νέος πατριωτισμός με αποστολή την αναμόρφωση της Ελλάδας».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη «να ξεκινήσει ένας νέος δημιουργικός κύκλος ανασυγκρότησης. Η νέα μεταπολίτευση. Με κεντρική δύναμη ξανά τη ΝΔ, το μόνο κόμμα που είχε αξίες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως στόχος του κόμματος δεν είναι μόνο να κερδίσει τις εκλογές, αλλά να αλλάξει την Ελλάδα. «Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα», τόνισε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτισε και έπλεξε το εγκώμιο των τριών πρώην πρωθυπουργών που έδωσαν το «παρών» στο Συνέδριο. Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι για εκείνον δεν υπάρχουν «Καραμανλικοί», «Μητσοτακικοί», «Σαμαρικοί» και με οδηγό την αξιοκρατία το αποδεικνύει. «Αφήνουμε πίσω μας κακές πρακτικές του παρελθόντος. Παραγοντισμοί και φέουδα δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία όπως την ονειρευόμαστε».