ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ αντίδραση Καραμανλή: Πρώτη φορά στέλνει προσωπική επιστολή σε ΜΜΕ και “επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν γραφτεί εκατοντάδες σελίδες για τα όσα λέει, σκέφτεται ή ακόμα και που πάει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ουδέποτε μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει ή πολύ περισσότερο να διαψεύσει κάτι από όλα αυτά, ακόμα και στην περίπτωση που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Για αυτό και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η επιλογή του σήμερα, να στείλει προσωπική επιστολή στην διεύθυνση της εφημερίδας, όπου ανέφερε ότι παραβρέθηκε σε δείπνο με τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη και τον υιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.

Στην επιστολή που υπογράφει ο ίδιος, κάνει λόγο για «ανυπόστατο και παραπλανητικό δημοσίευμα» χωρίς καν να αναφέρει τα ονόματα των συνδαιτημόνων με τους οποίους τον σχετίζει το ρεπορτάζ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όχι μόνο ζητά την διάψευση , αλλά λέει πως «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του» κάτι που κάνει για πρώτη φορά, αποτυπώνοντας α) την οργή του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και β) μία πρόθεση να βάλει φρένο σε όσα κατά καιρούς γράφονται για το πρόσωπο του.

parapolitika.gr