Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο-Πάμε σε εκλογές!

Τις εκκρεμότητες σε διορισμούς και προσλήψεις τακτικού προσωπικού από διαδικασίες υπό το ΑΣΕΠ ζητεί από τους δήμους και τις περιφέρειες το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όλες οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, ύστερα και από την επετειακή αλλά παράλληλα προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα πρώτα γενέθλια της Κυβέρνησης, δείχνουν εκλογές!Όλες οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, ύστερα και από την επετειακή αλλά παράλληλα προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα πρώτα γενέθλια της Κυβέρνησης, δείχνουν εκλογές!

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Κώστα Πουλάκη, στόχος είναι ο προγραμματισμός της έκδοσης αποφάσεων κατανομής, ώστε σταδιακά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης των περιλαμβανομένων σε οριστικά αποτελέσματα ΑΣΕΠ όλων των ετών.

Καλούνται ειδικότερα οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα και οι επιχειρήσεις τους καθώς και οι Σύνδεσμοι ΟΤΑ και τα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία έως τις 29 Ιανουαρίου 2016 ώστε να αξιολογηθεί κατά πόσο τα υπάρχοντα κενά σε μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό μπορούν να καλυφθούν από τον κατάλογο του ΑΣΕΠ των διοριστέων παρελθόντων ετών.

Σχετική εγκύκλιο είχε εκδώσει το υπουργείο στις 11 Μαρτίου 2015 ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η επικαιροποίηση των εκκρεμοτήτων καθώς αφορούσαν τις ανάγκες του 2015 αλλά και διότι τότε δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι φορείς, ενώ άλλοι συμπλήρωσαν λανθασμένα ή με ελλείψεις τα ζητούμενα στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα σε όλους!