1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα σε όλους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως φαίνεται θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές μετά τη σημερινή ομιλία Τσίπρα.

Όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός τάζει όχι μόνο 20 δις επιδοτήσεις αλλά ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ συντάξεων των αγροτών ενώ παράλληλα έχει υποσχεθεί εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο και αύξηση μισθών δημοσίων υπαλλήλων (ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ), μας προετοιμάζει για ΚΑΛΠΕΣ!

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Ταε Κβο Ντο, με αφορμή τη φιέστα για τον 1 χρόνο διακυβέρνησής του, επιχείρησε να δικαιολογηθεί στο πολιτικό του ακροατήριο και χρέωσε όλα τα λάθη που βούλιαξαν τη χώρα στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και στους συνδικαλιστές. 

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας και της ανέχειας ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την ευκαιρία για γιορτές και πανηγύρια σε μια προσπάθεια του πρωθυπουργού να συγκρατήσει το κομματικό του ακροατήριο.

Στην ομιλία του περιορίστηκε σε γενικόλογες ιδεοληψίες  ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα πράγματα θα αλλάξουν όταν στην Ευρώπη εκλεγούν και άλλες αριστερές κυβερνήσεις.

Πέραν των μονομερών δεσμεύσεών του ότι σε βάθος χρόνου οι αγρότες θα πάρουν μεγαλύτερες συντάξεις και ότι θα αποκαταστήσει τις εργασιακές συμβάσεις δεν είχε τίποτα άλλο να πει για το πώς θα βγει η χώρα από το τέλμα. 

Έφτασε στο σημείο να υποσχεθεί ακόμα και διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων.

Η ομιλία του είχε καθαρά εσωτερικό και απολογητικό χαρακτήρα, αφού ο κ. Τσίπρας βλέπει τη δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματός του, ενώ η οργή των πολιτών πλησιάζει πλέον απειλητικά το Μαξίμου.

Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίων των προηγούμενων κυβερνήσεων, χωρίς, ωστόσο, να πει τι έχει κάνει ο ίδιος μέσα στον 1 χρόνο της διακυβέρνησής του για να εφαρμόσει τις βαρύγδουπες προεκλογικές του δεσμεύσεις. 

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι υπήρχε σχέδιο να επανέλθουν οι παλιοί, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία, αλλά όπως είπε, με το δημοψήφισμα η κυβέρνησή του κατάφερε να μην γίνει πραγματικότητα το σχέδιο αυτό!!!

Αναφορικά με τις αθρόες προσλήψεις μελών τουστο Δημόσιο, εφτασε στο σημείο να καλύψει και τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που έχει διορίσει συγγενείς του στο δημόσιο, λέγοντας ότι «κάποιοι κανιβαλίζουν ανθρώπους με κοινωνικούς αγώνες (;) και με ιστορία...», χωρίς βέβαια να εξηγήσει ποιοι ακριβώς είναι οι κοινωνικοί αγώνες του γραμματέα - ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.  

Για άλλη μια φορά έκανε λόγο για πολιτικό εκβιασμό της κυβέρνησης από «νταβατζήδες» της διαπλοκής της ενημέρωσης χωρίς να αποκαλύψει ούτε ονόματα και χωρίς να πει πόσα χρήματα έχει πάρει από όλους αυτούς που καταγγέλλει. 

Έκανε μια ισχνή αναφορά στις λίστες με τους φοροφυγάδες που πηγαινοέρχονται στο υπουργείο Οικονομικών λέγοντας ότι θα ενεργοποιηθούν...

Καμία λέξη για την ταμπακιέρα... Για όλους όσοι με στοιχεία κατακρεούργησαν την περιουσία του ελληνικού λαού...