Νέες φήμες για έρωτα του Γιώργου Παπανδρέου με Ολλανδέζα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνήθως οι πολιτικοί όταν χωρίζουν προτιμούν νεαρότερες από τις συζύγους τους (για παράδειγμα οι Ανδρέας Παπανδρέου, Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ και πολλοί άλλοι,).

Κάτι τέτοιο όμως, όπως γράφει ο Βηματοδότης δεν συνέβη με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος γνώρισε στη Σκιάθο το καλοκαίρι και ερωτεύτηκε μία ώριμη Ολλανδέζα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Άντα δέχθηκε αυτόν τον χωρισμό με αξιοπρέπεια, χωρίς να δημιουργήσει ούτε σκηνή ούτε καβγά.

Παρέμεινε στο σπίτι στο Καστρί, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός το εγκατέλειψε και μένει κάπου στον Μαραθώνα.

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός είναι έντονα δυσαρεστημένος από τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, είναι πρόσφατο εκείνο για τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και όταν συνεργάτες του τον προέτρεψαν να μιλήσει καθώς οι φήμες οργίαζαν (τον εμφάνιζαν ζευγάρι με τη γυμνάστριά του η οποία όπως είναι καλή φίλη της πρώην, πια, συζύγου του ή ακόμα και με

Ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ) εκείνος απάντησε εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή».

Όμως οι συνεργάτες του αλλά και ο οικογενειακός του κύκλος επιμένουν να τον συμβουλεύουν να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όταν γυρίσει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται με τη νέα του σύντροφο.

madata