Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον Γ. Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα (Φωτό & Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από σοβαρά επεισόδια αμαυρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων, έξω από τη Βουλή.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ότανάγνωστοι πλησίασαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον.

Ομάδα ατόμων προπηλάκισε τον γαλάζιο βουλευτή, εκτόξευσε εναντίον του μπουκάλια με νερό και του φώναζε«παραιτήσου».

Διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη και ο κ. Κουμουτσάκος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τη διμοιρία για να προφυλαχτεί. Ακολούθησε συμπλοκή των αστυνομικών με την ομάδα που επιτέθηκε στον βουλευτή. Ο κ. Κουμουτσάκος λίγο αργότερα έφυγε και κατευθύνθηκε προς τη βουλή, όμως και πάλι μια ομάδα ατόμων πήγε να του επιτεθεί και ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκών με τους αστυνομικούς στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον Γ. Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα (pics+vid)

Ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής απάντησε ότι δεν γνωρίζει ποιοι τον χτύπησαν, δήλωσε, ωστόσο, ότι«ως διπλωμάτης 20 χρόνια υπηρέτησα τα εθνικά συμφέροντα όσο όλη μου τη ζωή. Αγωνίστηκα γι αυτήν την ιστορία, δεν πρέπει να χτυπιέμαι».

Τη συγκέντρωση πραγματοποιεί η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για «τις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη αλλά και την γενικότερη στάση της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»

Πηγή:newsbomb.gr

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WKHjs_WvfTw" frameborder="0" allowfullscreen ]