ΜΑΙΡΗ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ – ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Γιώργο Πατούλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Γιώργο Πατούλη και το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»

- Δείτε ποια είναι η Μαίρη Ανανιάδου - Παγουρτζή

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Μαίρη Ανανιάδου - Παγουρτζή είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει όλες τις δυνάμεις της, ώστε να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης για την Αττική.

Συστρατεύεται με τον Γιώργο Πατούλη και τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ - ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ:

Γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

Σπούδασε προγραμματισμό Η/Υ και εργάστηκε επί σειρά ετών ως σύμβουλος πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα (Singular, Altec, Cosmos Business Systems) μετεκπαιδευόμενη παράλληλα στα χρηματοοικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Παντρεμένη με δύο παιδιά, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας των Δήμων του Νότιου Τομέα όπου και κατοικεί, με ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους γονέων, αθλητικούς οργανισμούς, καλλιτεχνικούς ομίλους, οργανώσεις πολιτών, τοπικές επιτροπές φορείς.

Εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον Άλιμο το 2014 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος με τομείς ευθύνης την Πολιτική Προστασία, τα Κέντρα Πρόληψης, τα ΚΕΠ, καθώς και τις κοινωνικές υπηρεσίες  του Δήμου. Ανέπτυξε πολλαπλές δράσεις για την προστασία των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες, την πρόληψη εξαρτήσεων, τη στήριξη των ευαίσθητων ομάδων και πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η καθημερινή επαφή με τους πολίτες, η “πρόσωπο με πρόσωπο” επικοινωνία μαζί τους και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόκληση, συντέλεσε στη δημιουργία πλήρους και ολοκληρωμένης αντίληψης των προβλημάτων της καθημερινότητας και των τρόπων αντιμετώπισης και επίλυσής τους.

Στη διάρκεια της θητείας της εργάστηκε για το κοινό συμφέρον όλων των πολιτών του Νότιου Τομέα, υπηρετώντας τη σύγχρονη πολιτική αντίληψη των αυτοδιοικητικών θεσμών, η οποία ξεπερνά τα στενά τοπικά όρια περιοχών και δήμων.

Συμμετέχει στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική” του Γιώργου Πατούλη πιστεύοντας ότι με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια μπορεί να επιτευχθεί η αγαστή και  δημιουργική συνεργασία των δήμων, η αντιμετώπιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των προβλημάτων του Νότιου τομέα Αθηνών, αλλά και η ανάδειξη της ταυτότητας της περιοχής.

Είναι αποφασισμένη και έτοιμη να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις προσκλήσεις, να αξιοποιήσει όλους τους πόρους και τις ευκαιρίες και να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας της μητροπολιτικής διοίκησης της Αττικής.

Δήμοι που ψηφίζουν στον τομέα αυτό:

Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης,

Καλλιθέας,  Μοσχάτου- Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου