Μεγάλος καυγάς του Άδωνι με τη Ραχήλ στη Βουλή – Δείτε τι έγινε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άγριος καυγάς μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ξέσπασε πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Μακρή ζήτησε εξηγήσεις από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Χ.Αθανασίου για ποιον λόγο προτάχθηκε να μιλήσει ο κ. Μαυραγάνης ως εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ και όχι η ίδια η οποία είχε εγγραφεί νωρίτερα στον κατάλογο των ομιλητών.

"Να μου εξηγήσετε σε ποιο άρθρο του Κανονισμού προβλέπεται ότι στην επιτροπή υπάρχουν εκπρόσωποι κομμάτων. Είμαστε όλοι οι βουλευτές ίσοι στην Επιτροπή Θεσμών. Μην κομματικοποιείτε την Επιτροπή" είπε στον κ. Αθανασίου η κα Μακρή με τον προεδρεύοντα στην Επιτροπή να της απαντά ότι αυτή είναι η παράδοση και δεν υπάρχει σε κάποιο άρθρο του Κανονισμού".

Στο σημείο παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θέλοντας να τρολάρει τη Ραχήλ Μακρή για το πρόσφατο ταξίδι στην Ιαπωνία απευθύνθηκε στον κ. Αθανασίου λέγοντας: "Να της το εξηγήσετε στα ιαπωνικά για να το καταλάβει κε Πρόεδρε". Η Ραχήλ δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση και απάντησε άμεσα επικαλούμενη την διάσημη φωτογραφία της συζύγου του κ. Γεωργιάδη να κάνει γιόγκα σε αιγαιοπελαγίτικο νησί: " Εσύ να πας να κάνεις γιόγκα με τη γυναίκα σου" φώναξε η κα Μακρή με τον Άδωνι να ανταπαντά: "Εγώ τη γιόγκα την πληρώνω από την τσέπη μου. Δεν μου την πληρώνει η Βουλή"εννοώντας ότι η κα Μακρή ταξίδεψε στην Ιαπωνία με έξοδα της Βουλής αφού μετείχε σε κοινοβουλευτική αποστολή.