Πολάκης κατά Επιτρόπου Υγείας: Ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα από το τσιγάρο. OK Guy?

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντριουκαΐτις αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικές εκφράσεις στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, όταν είδε τη φωτογραφία όπου ο Παύλος Πολάκης καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας σε παλιότερη συνέντευξη Τύπου. Και σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως, όπως είπε, όταν βρέθηκε στο υπουργείο και κανείς δεν φορούσε γραβάτα.

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε τα όσα είπε ο Επίτροπος Υγείας αναπάντητα. Η απάντησή του ήρθε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, με μια ανάρτηση που απευθύνεται στον Βιτένις Αντριουκαΐτις προσωπικά. Τον οποίο καλεί να μάθει περισσότερα πριν μιλήσει. Και αφού αφήνει αιχμές για τον Έλληνα επίτροπο, ειρωνεύεται πως γραβάτα στο υπουργείο φορούσε ο… θυρωρός και «διαμηνύει» ότι ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα από το τσιγάρο και θα το κόψει όταν θέλει εκείνος. Και όχι όταν το επιβάλει ο νόμος, προφανώς…

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις:click4more Επίτροπος Υγείας κατά Πολάκη για το τσιγάρο: Είναι ντροπή!

– Αυτός ο «τύπος» κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρόνια με πιο σοβαρά πράγματα στο χώρο της υγείας από το τσιγάρο. Μάθε πριν μιλήσεις!!!

– Είναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανείς γραβάτα όταν ήρθατε στο Υπουργείο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε. Εγώ δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν από δω χρεωκόπησαν τη χώρα μας. Αυτούς πολεμάμε. Μάθε πριν μιλήσεις!!

– Το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση, αλλά θα είναι δική μου)

– Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικού υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας (Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας)

Η φωτογραφία είναι όταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικά από τα οποία κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ από το Υπ. Υγείας!

Ρώτα ένα συνάδελφο σου από την Ελλάδα, εκεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!.

OK «GUY»???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health»

Πηγή: www.newsit.gr