Διαδήλωση φοιτητών με… ταξί στο σπίτι του Τσίπρα!


Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκαν φοιτητές της αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου και τουΑριστοτέλειου, προκειμένου να εκδηλώσουν την διαμαρτυρία τους στον Πρωθυπουργό.

Αποφάσισαν να φτάσουν ως την Κυψέλη με ταξί, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τις δυνάμειςασφαλείας και να προσεγγίσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το σπίτι τουΑλέξη Τσίπρα!

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι άντρες της μονάδας των ΥΜΕΤ που σταθμεύει μόνιμα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τουΑλέξη Τσίπρα, εντόπισαν τους διαμαρτυρόμενους πριν φτάσουν στο σημείο και τους απώθησαν διακριτικά, χωρίς να σημειωθούν έκτροπα, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Νωρίτερα την Τρίτη, οι φοιτητές και οι γονείς τους είχαν αποπειραθεί να προσεγγίσουν τοΜέγαρο Μαξίμου, ενώ συναντήθηκαν με αξιωματούχο της κυβέρνησης.

Οι πρωτοετείς φοιτητές και οι γονείς τους διαμαρτύρονται γιατί ακόμα δεν έχει δοθεί λύση στο θέμα των υπό μετεγγραφή φοιτητών στις Αρχιτεκτονικές ΕΜΠ και ΑΠΘ, ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις μετεγγραφές.