Τρολάρει τον Βαρουφάκη ο Άδωνις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτο τρολάρισμα επεφύλαξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο το ότι οΈλληνας Υπουργός Οικονομικών είναι ο μόνος που βλέπει ότι τα πράγματα πάνε καλά. " Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ άσχημα. Ο Guardian γράφει να δώσουμε στον Βαρουφάκη ένα σφουγγάρι και μια πετσέτα για να σκουπιστεί από το "ξύλο" που έφαγε στο Eurogroup. Όλοι το λένε. και υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που εκφράζει την αισιοδοξία του" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίαςείπε ότι όπως μαθαίνει, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ της ινδικής κάνναβης και το σχολίασε με τον δικό του αμίμητο τρόπο: " Έτσι να καλλιεργούμε κάνναβη για να διασκεδάζουμε. Να την καλλιεργούμε και στα μπαλκόνια μας. Εγώ πάντως αυτό που νομίζω είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολλή παρέα με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ" είπε με νόημα ο Άδωνις.

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι αποστάσεις από τον πάλαι ποτέ φίλο του κράτησε και ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά και απάντησε στον Άδωνη εμφανώς απογοητευμένος: "Και που να ξέρατε ότι εγώ ήμουν αυτός που ενίσχυσε τον Βαρουφάκη να γράφει για τα οικονομικά".