Απίστευτο σκηνικό στην Ολομέλεια της Βουλής με την Κωνσταντοπούλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Άδωνις απήγγειλε ποίημα του Δροσίνη στην Πρόεδρο της Βουλής

Πρωτοφανή είναι όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στη Βουλή με την ωριαία καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίασης να αναγκάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη, να απαγγείλει ποίημα του Δροσίνη στην Πρόεδρο της Βουλής, η οποία διέκοψε τη συνεδρίαση επειδή δεν υπήρχε απαρτία.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις δέκα το πρωί ωστόσο λόγω έλλειψης απαρτίας αυτό δεν έγινε.

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί και με αρκετούς βουλευτές να περιμένουν στην Ολομέλεια για μία ώρα η Πρόεδρος της Βουλής μπήκε τελικά στην αίθουσα ωστόσο ο Άδωνις μόλις την είδε δεν συγκρατήθηκε και άρχισε να της απαγγείλει με ειρωνικό ύφος το εξής δίστιχο από ποίημα του Δροσίνη: "Σε καρτερούσα και είπα νάτη, μα ήταν η αυγούλα στις κορυφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σε αδερφές".

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο, ωστόσο ενώ όλα έδειχνα να ηρεμούν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση δεν πρόκειται να αρχίσει καθώς στην Ολομέλεια βρίσκονταν μόνο 57 βουλευτές ενώ ο Κανονισμός απαιτεί τουλάχιστον 75 βουλευτές.

Τελικά μετά από δέκα λεπτά η συνεδρίαση άρχισε με την κα Κωνσταντοπούλου να παρακαλεί τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες την επόμενη φορά να είναι συνεπείς.