Καραμανλής για Βενιζέλο: “Είναι τελειωμένος πολιτικός”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προκλητική σιωπή από πλευράς ΝΔ στην επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ευθεία επίθεση στην περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, έκανε χτες ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Μιλώντας για την εξεταστική επιτροπή είπε πως

"Την περιμένουμε με χαρά. Ως διαρκή επιτροπή για να εξετάσει και το τι κάνει τώρα η κυβέρνηση και το πώς θα πάμε δυστυχώς στο μνημόνιο 3.Αλλά θα αρχίσουμε από τα αίτια της κρίσης και από την περίοδο 2004 – 2009, όχι από το 2010. Οι συμφωνίες ασυλίας που συνήψε ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πλευρά της ελληνικής Δεξιάς, δεν θα επιβιώσουν στην Βουλή"

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είχε διπλή αιχμή για τον Κώστα Καραμανλή. Τόσο για την περίοδο της διακυβέρνησης του, όσο και για μυστική συμφωνία σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η φράση μάλιστα "δεν θα επιβιώσουν στην Βουλή" ήταν σκληρή από πλευράς Βενιζέλου, καθώς ταυτίζει τον Καραμανλή με τον Τσίπρα.

Από χτες δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς της ΝΔ, για την φράση αυτή του Βενιζέλου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη, που δήλωσε "Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση του κ. Βενιζέλου εναντίον του προέδρου Κώστα Καραμανλή"

Σύμφωνα πάντως με πηγές του parapolitika.gr, το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή είναι ιδιαίτερα ψύχραιμο με την επίθεση του Βενιζέλου, καθώς όπως λένε άνθρωποι πέριξ του πρώην πρωθυπουργου΄"με τελειωμένους πολιτικούς δεν ασχολούμαστε"

Πηγή: parapolitika.gr