Δικό του… πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει το ΠΟΤΑΜΙ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο ιδανικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους βουλευτές του να αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να κατεβάσουν αύριο δική τους πρόταση για υποψήφιο Πρόεδρο.

Η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα με εξαίρεση αυτό του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν έχουν ενθουσιάσει κανέναν στο Ποτάμι, ενώ ακόμα και για τον κ. Αβραμόπουλο υπάρχουν αρκετές ενστάσεις που αφορούν στο ότι ως Επίτροπος κατέχει ένα σημαντικότατο για τη χώρα χαρτοφυλάκιο το οποίο κινδυνεύει να χαθεί.

Από εκεί και πέρα οι βουλευτές του Ποταμιού φωτογραφίζοντας λύσεις τύπου Προκόπη Παυλόπουλου έδειξαν να συμφωνούν στο ότι λένε όχι σε κάποιον απόμαχο ή συνταξιούχο της πολιτικής ζωής και κλίνουν στη λύση ενός διακεκριμένου επιστήμονα έξω από τα κόμματα αλλά με πολιτική άποψη.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της για αύριο, μετά την ανακοίνωση του υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Θεοδωράκης θα επικοινωνήσει "ηλεκτρονικά" με τα μέλη της Κ.Ο και αν η ΚΟ συμφωνήσει με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα την υπερψηφίσει. Ειδάλλως το Ποτάμι προσανατολίζεται να καταθέσει τη δική του πρόταση.

Πηγή: Parapolitika.gr