Επιστροφή Αβραμόπουλου ζητούν 32 βουλευτές της ΝΔ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρά το γεγονός ότι το θέμα της Προεδρίας έχει κλειδώσει για τον Επίτροπο της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Δημήτρη Αβραμόπουλο και απλώς μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του από τον Αλέξη Τσίπρα πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι 32 βουλευτές της Ν.Δ ζητούν από τον έμπειρο πολιτικό να αναλάβει πρωτοβουλία για την ηγεσία της ΝΔ.

Η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης φαίνεται ότι προβληματίζει ολοένα και περισσότερους βουλευτές, οι οποίοι από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου έχουν πυκνώσει της επαφές τους με τον κ. Αβραμόπουλο. Όπως είναι λογικό μια τέτοια εξέλιξη προβληματίζει εντόνως την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. η οποία θα επιθυμούσε δύο πράγματα:

Πρώτον, την παραμονή Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες και δεύτερον την επιλογή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ άλλου προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένο να κάνει τα χατίρια του κ. Σαμαρά, ο οποίος το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να παραμείνει γαντζωμένος στη θέση του.

Πηγή: parapolitika.gr