Με ποιον έκανε chat με το κινητό ο Βαρουφάκης μέσα στη Βουλή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, αφού καταφέρνει να προσελκύει το ενδιαφέρον εντός και εκτός Ελλάδας με κάθε του κίνηση.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι ο αγαπημένος και των ξένων δημοσιογράφων, που παρακολουθούν στενά τα βήματά του και τον έχουν αναδείξει ως το κορυφαίο πρόσωπο της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και σήμερα, με αφορμή τις φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη που κυκλοφόρησαν από τη Βουλή, όπου φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο και να στέλνει γραπτά μηνύματα.

Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Graeme Wearden, έσπευσε να ποστάρει τις επίμαχες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter, αναρωτώμενος: “Με ποιον μιλούσε νωρίτερα ο Βαρουφάκης;”.

barro

Ακολούθησαν διάφορα σχόλια χρηστών, ανάμεσα στους οποίους και ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, που απάντησε χωρίς δισταγμό και με χιούμορ στο ερώτημα του δημοσιογράφου.

“Αφού ρωτάς: στην κόρη μου! (τον αυστηρότερο κριτή μου)”, έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος όπως φαίνεται παρακολουθεί στενά τα social media.

BARYF