Τι γίνεται όταν οι αρχηγοί συναντιούνται στο ίδιο αεροπλάνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τσίπρας - Κουτσούμπας: Δύο ξένοι στην ίδια πτήση! Παπανδρέου-Θεοδωράκης δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα

Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκαν στην ίδια πτήση, όπως προδίδει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» και η στήλη του «Μικροπολιτικού».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι δυο πολιτικοί βρέθηκαν στην ίδια πτήση για Θεσσαλονίκη και κάθισαν με διαφορά μιας θέσης. Στη 10 ο Τσίπρας, στην 11 ο Κουτσούμπας...

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα παραμένει ακόμη άγνωστο εάν οι δυο άνδρες είχαν έστω μια σύντομη συνομιλία μεταξύ τους.

Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι και οι δυο στη φωτογραφία μοιάζουν βυθισμένοι στις σκέψεις τους, έχοντας ίσως βρει ευκαιρία για μια ανάπαυλα απ' τη μια ομιλία στην άλλη.

Στη Θεσσαλονίκη οι δυο αρχηγοί μίλησαν με διαφορά μισής ώρας και 500 μέτρων, κάτι που θα επαναληφθεί και στην Αθήνα με τον ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώνει την κεντρική του συγκέντρωση στον Ομόνοια και το ΚΚΕ στο Σύνταγμα σήμερα το βράδυ.

Δύο ακόμα αρχηγοί κομμάτων συναντήθηκαν στον αέρα.

Πρόκειται για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Σταύρο Θεοδωράκη, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί χθες από Ιωάννινα προς Αθήνα. Αντί πάντως να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους, οι δύο άντρες ήταν αρκετά αμήχανοι και δεν μίλησαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οταν προσγειώθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου με τους σωματοφύλακές του μπήκε σε ειδικό όχημα που τον περίμενε στην πίστα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της αερογραμμής για να εισέλθει στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος».

Κατά πληροφορίες, ένας εκ των επιβατών της πτήσης είπε στους άλλους ταξιδιώτες που βρίσκονταν στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε από το αεροσκάφος της Ολυμπιακής στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου ότι «εκτός από τον κ. Θεοδωράκη μαζί μας στην πτήση από Ιωάννινα ήταν και ο κ. Παπανδρέου». Ο επιβάτης μετέφερε το διάλογο που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό μέσα στο αεροσκάφος όταν τον ρώτησε γιατί δεν κατεβαίνει για να μπει στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους. «Κι εγώ με λεωφορείο θα πάω» φέρεται να απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου στον έκπληκτο επιβάτη ο οποίος μετέφερε τη συνομιλία στους άλλους επιβαίνοντες.

Πηγή: Protothema.gr