Σοβαρή καταγγελία του πρώην προέδρου της ΔΗΜΤΟ 3Β για Κωνσταντέλλο, Αντιδήμαρχο και μέλος του ΟΑΠΠΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λάβαμε επιστολή-καταγγελία από τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γιάννη Προεστό, την οποία μάλιστα έχει αποστείλει και στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου ο κος Προεστός καταγγέλει ευθέως τον νυν δήμαρχο Κωνσταντέλλο,τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ και νυν αντιδήμαρχο των 3Β, Μιχάλη Ανδριόπουλο, πως για ιδιοτελείς σκοπούς…προσπαθούν να ελέγξουν την τοπική οργάνωση, τοποθετώντας στο ψηφοδέλτιο στενή συνεργάτη του δημάρχου και μέλος του ΟΑΠΠΑ.

Διαβάστε την επιστολή.

«Προς τον Πρόεδρο της ΝΔ κ.Κυριάκο Μητσοτάκη: Κύριε Πρόεδρε με όλα αυτά που συμβαίνουν στις εσωκκοματικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, από ότι διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παίρνω το θάρρος ως ένα από τα παλαιότερα στελέχη της τοπικής της ΝΔ της περιοχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (πρώην Πρόεδρος τοπικής Βουλιαγμένης και απερχόμενος Αντιπρόεδρος της νυν ΔΗΜΤΟ) να σας εκφράσω την λύπη  μου για την όλη κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί και να ζητήσω την συνδρομή σας προκειμένου να αποφευχθεί μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα έχει αντίκτυπο στην περιοχή με το μεγαλύτερο ποσοστό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την χώρα.

Δυστυχώς ο απερχόμενος Πρόεδρος της τοπικής και Αντιδήμαρχος του Δήμου, με την φανερή πλέον υποστήριξη του ίδιου του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποφάσισαν ότι για να εξυπηρετήσουν δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, πρέπει να ελέγχουν την τοπική οργάνωση της ΝΔ. ΄Ετσι αντί να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά και να μείνουν αμέτοχοι, όταν εκδήλωσε η κ.Σαραντάκου το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια Πρόεδρος της τοπικής, επειδή δεν τους βόλευε γιατί είναι ένα σοβαρό άτομο, όπως πιθανόν να γνωρίζετε, αφού είναι Προϊσταμένη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου όπου ήσασταν Υπουργός και άτομο που σας στήριξε στις εκλογές Προέδρου, δηλαδή μη ελεγχόμενο, αποφάσισαν ότι πρέπει να κατεβάσουν για υποψήφια την κ. Φαρμακίδη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο γραφείο του Δημάρχου και ήταν και υποψήφιά του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Υπέπεσε από λάθος αποστολή email (της κ. Φαρμακίδη) ότι από 17.4.2018 έχει στα χέρια της την ενημερωμένη λίστα των ενεργών μελών της περιοχής, που όλοι εμείς δεν είχαμε και που επίμονα το Οργανωτικό Τμήμα δεν μας την έδινε λόγω προσωπικών δεδομένων και τον κωδικό τον είχε μόνο ο Πρόεδρος. Εκείνη πώς την είχε και την έστειλε και ηλεκτρονικά σε δικούς της υποψήφιους δεν γνωρίζουμε. Γι αυτό και καταθέσαμε ένσταση στην ΝΕΦΕ που απορρίφθηκε και η κ. Σαραντάκου έκανε προσφυγή στην ΚΕΦΕ. Δεν θα ήταν λογικό πριν εκδικάσει η ΚΕΦΕ την προσφυγή να περάσει από τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος η κα Φαρμακίδη και όποιος της έδωσε την λίστα και να αποφασιστεί πρώτα αν πρέπει να διαγραφεί ή όχι για την αντιδεοντολογική και παράνομη αυτή πράξη και μετά να αποφασίσει η ΚΕΦΕ;

Η περιοχή μας είναι ανάστατη από διάφορα δημοσιεύματα στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει όλη αυτή η ιστορία όχι μόνο στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και περαιτέρω . Σας παρακαλώ καλέστε και τις δύο υποψήφιες ή δείτε τα βιογραφικά τους ,την κ. Σαραντάκου όλοι άλλωστε την γνωρίζουν στο κόμμα, την κ. Φαρμακίδη ποιος την γνωρίζει; Και πάρτε τις αποφάσεις σας με γνώμονα το καλό της παράταξης.

             Ευχαριστώ

      ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΣΤΟΣ

     Τηλ. 6973551050

Σχόλιο: Το anatropionline.gr δεν αποδέχεται ούτε και υιοθετεί απόψεις των καταγγελίων που δημοσιοποιεί.

Πηγή: anatropionline.gr