ΦΑΓΕ: Νέο εργοστάσιο και επένδυση 100.000.000 ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να θυμηθούμε οτι ήταν από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που το 2012 μετέφερε τις διοικητικές της υπηρεσίες στο εξωτερικό... Έτσι στήριξαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην κρίση!

Tην απόφασή της να προχωρήσει στη δημιουργία εργοστασίου γιαούρτης στο Λουξεμβούργο δημοσιοποίησε την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου η διοίκηση της ΦΑΓΕ.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Κυριάκος Φιλίππου, παρουσία του αναπληρωτή πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου κ. Ετιέν Σνάιντερ υποστήριξε πως η επένδυση θα ανέλθει σε 100 εκατ. ευρώ, θα δημιουργηθούν 100 νέες θέσεις εργασίας, η ετήσια παραγωγή θα φτάνει τους 40.000 τόνους και θα τεθεί σε λειτουργία στο τέλος του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική εταιρεία έχει την έδρα της από το 2012 στο Λουξεμβούργο και ήταν από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις που μετέφεραν τις διοικητικές υπηρεσίες στο εξωτερικό, ώστε να εκμεταλλευτούν κυρίως τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης που έχει μία ευρωπαϊκή εταιρεία σε σχέση με μια επιχείρηση που έχει την έδρα της στην Ελλάδα του μνημονίου.

Θα είναι το τρίτο εργοστάσιο γιαούρτης της εταιρείας μετά την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.