TÜV AUSTRIA HELLAS. Βήματα μπροστά και για την αγροτική παραγωγή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε στιγμές όπου η ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης της παραγωγικής προσπάθειας και της οικονομικής δημιουργίας και δραστηριότητας αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την επόμενη μέρα  στη χώρα μας, η TÜVAUSTRIAHELLAS και πάλι δηλώνει παρούσα στην ανάδειξη αλλά και τη διεθνή προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της παροχής των Διεθνώς Αναγνωρισμένων Υπηρεσιών και Πιστοποιητικών στον αγροδιατροφικό χώρο.

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουλίου 2015, η TÜVAUSTRIAHELLAS έλαβε από την GLOBALG.A.P c/o FoodPLUS GmbH τη διάκριση ως αναγνωρισμένο Πλήρες Μέλος (fullmember) GLOBALG.A.P. 2015.

Ως Πλήρες Μέλος (FullMember), η TÜVAUSTRIAHELLAS αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Επιτροπής Φορέων Πιστοποίησης της GLOBALG.A.P (CertificationBodyCommittee). Η εν λόγω Επιτροπή αξιολογεί θέματα εφαρμογής του προτύπου, παρέχοντας τεκμηριωμένη άποψη και γνώση, ενώ παράλληλα εκπροσωπεί τους φορείς πιστοποίησης στο σχήμα της GLOBALG.A.P. HTÜVAUSTRIAHELLAS με την ιδιότητα αυτή, μετείχε σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της Επιτροπής για το 2015 εκπροσωπώντας το χώρο της για την Ελλάδα.   

Παράλληλα, η TÜVAUSTRIAHELLAS έχει το αποκλειστικό προνόμιο της χρήσης της σφραγίδας GLOBALG.A.PMembership στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης που χορηγεί στους συνεργαζόμενους επιχειρηματίες της, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα διαφοροποίησής τους σε εμπορικό επίπεδο.

To πρότυπο πιστοποίησης GLOBALG.A.Pκατέχει τη μεγαλύτερη διεθνή απήχηση για την αγροτική παραγωγή προϊόντων Ολοκληρωμένης Διασφάλισης. Αποτελεί δε προϊόν ενός παγκόσμιου δικτύου, που έχει ως στόχο του την ενίσχυση της σύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με τις αλυσίδες λιανεμπορίου, την πρόνοια για την ασφάλεια των τροφίμων, την αειφορία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια στην αγροτική εργασία και την προστασία των ζώων.

Η TÜVAUSTRIAHELLAS είναι το focalpoint του TÜVAUSTRIAGROUP στον αγροδιατροφικό τομέα, όντας η εταιρεία του Group με τη μεγαλύτερη εξειδίκευση, διαπιστεύσεις και αναγνωρίσεις στον εν λόγω τομέα. Παρέχει τεχνική υποστήριξη μεταφέροντας την τεχνογνωσία της και τις διαπιστευμένες υπηρεσίες της στις θυγατρικές εταιρείες του Group σε 26 χώρες του κόσμου.