ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ξεπούλησαν «φιλέτο» στην Κω με 151.000 ευρώ ενώ είχαν προσφορά 1.500.000 !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Απίστευτες καταγγελίες στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «Το Μαξίμου Ακούει;» στο Kontra Channel

- Περίεργα «παιχνίδια» με τα ακίνητα της Τράπεζας Πειραιώς

- «Χάρισαν» το «φιλέτο» σε παραλία της Κω με 151.000 ευρώ ενώ είχαν προσφορά 1.500.000 ευρώ... Τυχαίο;

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, των προσδοκόμενων μεταρρυθμίσεων, των χαμένων ζώων και περιουσιών, των ανακεφαλαιοποιημένων με τα χρήματα του ελληνικού λαού τραπεζών, εξακολουθούν και συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, με πολυποίκιλες νομικές ή ηθικές διαστάσεις.

Αυτή τη φορά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα σκάνδαλο - σύμφωνα με την καταγγελία που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Kontra Channel και την εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «Το Μαξίμου Ακούει;».

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ

Ο καταγγέλλων επιχειρηματίας Δημήτρης Νεαμονίτης, δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη παραλία της Κω εδώ και 25 χρόνια, διατηρώντας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην επιχείρησή του εργάζονται 20-25 άτομα και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Αντιθέτως, πέραν των νομικών μισθωμάτων που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια, έχει προβεί και σε επενδύσεις που υπερβαίνουν τα 500.000 ευρώ (βιολογικός καθαρισμός, δημόσιες τουαλέτες κλπ).

Όπως ανέφερε ο κ. Νεαμονίτης, πριν 2 χρόνια, το 2016 και εν μέσω κρίσης αποφάσισε να κάνει πρόταση εξαγοράς του ακινήτου που στεγάζεται η επιχείρησή του προς την ιδιοκτήτρια Τράπεζα Πειραιώς.

Η αρχική του πρόταση ήταν 1.200.000 ευρώ!

Δεν έλαβε καμία απάντηση και επανήλθε το 2017 με νέα ανεβασμένη πρόταση στα 1.500.000 ευρώ!

Μάλιστα έλαβε και σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου για το αίτημα που είχε κάνει.

Μάταια όμως, καθώς αντί για οποιαδήποτε θετική ή αρνητική απάντηση από την Τράπεζα Πειραιώς, έλαβε το 2018 εξώδικο από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου!

Όπως το ακούτε!

Δηλαδή η Τράπεζα Πειραιώς ούτε του απάντησε στην πρόταση του 1.500.000 ευρώ και φρόντισε να ξεπουλήσει το ακίνητο με 151.000 ευρώ !

Νόμικο και ηθικό;;;

Ηθικό δεν μπορεί να είναι με τίποτα όπως το αντιλαμβανόμαστε όλοι και αν έχουν γίνει όλα όπως τα περιέγραψε ο καταγγέλλων.

Τις δε ενδεχόμενες νομικές διαστάσεις του θέματος θα τις διερευνήσει η ελληνική δικαιοσύνη, με δεδομένο ότι όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος το θέμα θα φτάσει στην Ελληνική Βουλή, μιας και οι ανακεφαλαιοποιημένες ελληνικές τράπεζες «οφείλουν» να λογοδοτούν στον ελληνικό λαό και σίγουρα στους μετόχους τους!

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο Kontra Channel: