SURVIVOR SPOILER: Ποια ομάδα κερδίσει το αποψινό μεγάλο έπαθλο – Ποιος αποχωρεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


SURVIVOR SPOILER: Νέα διαρροή για το αποψινό επεισόδιο του Survivor – Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό μεγάλο έπαθλο και ποιος θα αποχωρήσει!

Με σκορ 10-2 κέρδισαν οι «Μαχητές» τον αγώνα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και απόλαυσαν ένα έπαθλο που περιείχε απ’ όλα: παγωτά, πίτσα, βόλτα στο κέντρο της πόλης, σινεμά στο νέο σίκουελ της ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής», ποπ κορν, αναψυκτικό, διαμονή σε ξενοδοχείο κι ένα πλούσιο πρωινό.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατάφερε να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.643.216 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,2% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,5%.

[g_youtube v="zvAluJkKzf0"]

Στα τελευταία αγωνίσματα οι Μαχητές έχουν κάνει «πάρτι», καθώς έχουν σημειώσει απανωτές νίκες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις διαρροές, φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν και την νίκη θα την πάρουν οι Διάσημοι.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας, ένα έπαθλο που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Όμως τη νικήτρια ομάδα, δηλαδή τους Διάσημους, περιμένει ακόμη ένα έπαθλο: τη μετάβασή της με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πούντα Κάνα. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με πολλή μουσική και χορό σε ένα από τα καλύτερα club της πόλης.

Από το παιχνίδι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα αποχωρήσει ο Κώστας Κοκκινάκης.