ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ: Δεν έπρεπε να προβληθεί το ελληνοτουρκικό Survivor

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο παρουσιαστής του reality παιχνιδιού υποστηρίζει πως κακώς το επεισόδιο με τον αγώνα Ελλήνων και Τούρκων προβλήθηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω της ημέρας μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.
 

Είναι Έλληνας και Πόντιος, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος με καμάρι, αλλά παράλληλα είναι και ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor.

Αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τον Σάκη Τανιμανίδη από το να υποστηρίξει με ανάρτησή του στο Instagram πως η παραγωγή έκανε λάθος με την προβολή των επεισοδίων από τον κοινό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων παικτών χθες και σήμερα, καθώς συμπίπτουν με την ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές» ανέφερε ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στους τηλεθεατές: «Κάποιοι μπορεί να παρακολουθήσετε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες ενός τηλεπαιχνιδιού, μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός...θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου».

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram: