SURVIVOR: H οικειοθελής Αποχώρηση του Αγγελόπουλου που έσκασε σαν Βόμβα στο παιχνίδι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία πληροφορία που μάθαμε σήμερα , η οποία φέρνει τα πάνω κάτω.

 Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε οτι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους Διάσημους με πολλά νεύρα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι τρομερά εκνευρισμένος. Έφτασε σε στιγμές να πετάει πράγματα και να φωνάζει σε συμπαίκτες του.
 

Σίγουρα η παραγωγή δείχνει αυτά που θέλει και πολλές φορές οι υπερβολές είναι γεγονός

Αυτό όμως που έγινε είναι αλήθεια οτι δεν περιμέναμε να το ακούσουμε ποτέ.

Πρίν απο 15 περίπου ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι…


Συγκεκριμένα ο παίκτης, όταν άρχισαν οι «Διάσημοι» και έχαναν τα φαγητά και υπήρχε ένταση και πίεση από τους συμπαίκτες του και το όλο κλίμα, ο ίδιος ένιωθε ότι έχει αρχίσει και χάνει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει κακό στον εαυτό του αλλά και να μην αποδίδει στα αγωνίσματα. Ευτυχώς την απόφαση του αυτή την είπε σε ορισμένα άτομα της παραγωγής, συγκεκριμένα σε αυτούς που είναι εκεί που τους φυλάνε, αλλά και σε μία δημοσιογράφο, οι οποίοι του ζήτησαν να ηρεμήσει και να σκεφτεί τι θέλει.

Ο Μπο και ο Χρανιώτης ήταν εκείνοι που έπεσαν κατά πάνω του μόλις το έμαθαν. ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πιέστηκε επειδή δεν έφαγαν ή επειδή μπορεί να είχε αντιπαλότητα με κάποιους συμπαίκτες του, γιατί αυτό το είχε συνηθίσει…  Ότι δεν αντέχει να χάνει στα αγωνίσματα και χάρη σε αυτόν να μην τρώει η ομάδα του! Το είχε πάρει όλο πάνω του, ότι έφταιγε εκείνος…»

Μιλώντας λοιπόν με τον Μπο και τον Χρανιώτη τον καθησύχασαν αμέσως! Του εξήγησαν ότι δεν μπορεί να τρέχει αυτός για να τρώει όλη η ομάδα, είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να χάσουν!  Το ότι η ομάδα και οι κλίκες έσπασαν με τις αποχωρήσεις είναι κάτι που τον ευνόησε πολύ, αφού τελείωσαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

br