SURVIVOR: Οι Μαχητές έδιωξαν τον Ντάνο διότι έπαιξαν ξύλο στο…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει λυθεί ακόμα το μυστήριο που αφορά τον διωγμό του Ντάνου από τους Μαχητές. Ένας ένας που αποχωρούσε, στις συνεντεύξεις του έλεγε πως απλά τον ψήφιζε επειδή ήταν ο πιο δυνατός και θα μπορούσε να επιβιώσει με τους δίπλα. Τους Διάσημους. Μπούρδες. Σε ένα παιχνίδι που μόλις ξεκινά γιατί να διώξεις τον καλό σου παίκτη; Όλοι όσοι βγήκαν με το που είδαν το λαό που έχει πίσω του ο Ντάνος έκαναν κωλοτούμπες και κανείς δεν είπε την αλήθεια.

 
Μόνο ο Πάνος, που παρά τον εθισμό του με την δημοσιότητα καθώς κάνει τα πάντα για να προβληθεί,  δεν «έγλειψε» τον Ντάνο. Ήταν ο μόνος που είπε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Εν μέρει είπε την αλήθεια καθώς τα χοντρά δεν επιτρεπόταν να τα πει. Ποια είναι αυτά; Με το που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο έπεσε ξύλο στο ξενοδοχείο που έμεναν. Ανάμεσα στους Μαχητές. Και στον καυγά πρωταγωνίστησε ο Ντάνος αλλά και ο Μισθοφόρος.
 
 
Όπως μου μετέφεραν αξιόπιστες πηγές, ο Ντάνος από νωρίς έδειξε τις ηγετικές του ικανότητες, ήθελε να προβάλλεται εκείνος και αρκετές φορές στις συγκεντρώσεις που γινόντουσαν στο ξενοδοχείο δεν είχε καλούς τρόπους. Έτσι την ώρα της ψηφοφορίας για το ποιόν θα διώξουν, σχεδόν όλοι, που δεν άντεχαν τον χαρακτήρα του τον ψήφισαν να φύγει. Γιατί σκέφτηκαν πως αν από την αρχή πλακώνεται έτσι και κα τα παίρνει στο κρανίο, ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει. Και δεν είχαν άδικο καθώς όπως μαθαίνω ο Ντάνος όταν πεινάει… του γυρίζει το μάτι!