SURVIVOR spoiler alert: Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε ποιος θα αποχωρήσει απόψε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ημέρα αγωνίας είναι η σημερινή (03/05/2017) για τους «Μαχητές», αφού στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και τις τελευταίες ημέρες η ανησυχία τους είναι εμφανής.

Απόψε (03/05/2017) οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, κάτι που το επιθυμούν πάρα πολύ αφού πλέον έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου και μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» και το Survivor.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε - εμμέσως - ποιος αποχωρεί απόψε!

Συγκεκριμένα, με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει τις διαρροές, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι φεύγει από το Survivor o φίλος του, Τσανγκ:

Δείτε ΠΑΡΑΚΑΤΩ την ανάρτησή του:

Proud of you O.T.

A post shared by Panos Argianidis (@panos_argianidis_official) on