SURVIVOR: ΕΞΑΛΛΗ η Ελεονώρα Μελέτη! Έκραξε δημόσια Χανταμπάκη και Χούτο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Survivor Πανόραμα» θα ήταν την περασμένη Παρασκευή ο Λάμπρος Χούτος, όμως σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, παρακάλεσε να μην παρεβρεθεί στην εκπομπή, ώστε να πάει στην Ιταλία για να δει τον γιο του μετά από 2,5 μήνες.

Έλα όμως που τελικά ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε στον γιο του, αλλά προτίμησε να πιει καφεδάκι με το νέο του κολλητό, τον Στέλιο Χανταμπάκη στην… εξωτική Καλλιθέα!

Μάλιστα τα δύο φιλαράκια έβγαλαν και φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο Στέλιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προδίδοντας την αλήθεια.

Το ψέμα του Λάμπρου Χούτου το έμαθε λοιπόν και η Ελεονώρα Μελέτη μέσω διαδικτυακής της φίλης που έσπευσε να την ενημερώσει για τα καθέκαστα στα social media.

Και φυσικά δεν έκρυψε την οργή της για το… κρέμασμα από τον ποδοσφαιριστή, ξεσπώντας δημόσια εναντίον του ίδιου και του Χανταμπάκη.

Όπως έγραψε είδε τη φωτογραφία των δυο τους, χαρακτηρίζοντας γελοία τη συμπεριφορά τους και αποκάλυψε ότι εκνευρίστηκε πολύ.

Κατέληξε μάλιστα γράφοντας:

«Δεν έπρεπε ποτέ να κόψω την αρχική συνέντευξη επειδή “δεν ήξερε” ο Χανταμπάκης, ούτε να δικαιολογήσω το Χούτο ευγενικά στον κόσμο, επειδή “ήθελε να πάει στην Ιταλία”».

star