Survivor: Το παράπονο της Μελέτη και η αποκάλυψη για το σημερινό επεισόδιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συντονισμένοι στις οθόνες τους θα είναι οι φανατικοί του Survivor, καθώς σήμερα, Κυριακή του Πάσχα είναι η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη #Survivor, η οποία θα ασχολείται με τα παραλειπόμενα του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, θα παρουσιάζει μία καθημερινή εκπομπή, με όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Η ίδια, θέλοντας να δώσει στους τηλεθεατές - θαυμαστές της ένα δείγμα από τις ώρες χαλάρωσης που περνά στο νησί και με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ευχήθηκε μέσω instagram, κάνοντας ταυτόχρονα τα παράπονά της για την... λαμπάδα που φέτος δεν έχει. «Χρόνια πολλά σε όλους!!! Δεν έχω να σας δείξω λαμπάδα, αυγό, ανάσταση, γι αυτο σας δειχνω αυτη την αυθόρμητη φωτογραφία που τράβηξε ο @sakiswp ... η ωρα είναι 03:00 κ πέφτω για υπνο. Μεχρι τωρα φρόντιζα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο μοντάζ για την εκπομπή που θα δείτε απόψε στον ΣΚΑΙ στις 20:50... καλή σας μέρα κ καλό πασχα!».