«ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»: Πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (11.30) στο «Ε tv»


Πάλι σε «πρώτο πλάνο» ο μαχητής Νικολόπουλος!

Λείπει ο Νικολόπουλος από τη… σαρακοστή; Νάτος, λοιπόν, πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις. Δεν έλειψε για πολύ. Μόνο λίγο ξαπόστασε, αλλά μάλλον ήταν έντονη η απουσία του από τους δέκτες μας, αν λάβουμε υπόψη τη στεναχώρια πολλών πιστών τηλεθεατών και τις προτροπές και ευχές τους για γρήγορη επανάκαμψη. Και να, που έπιασαν τόπο. Στο «Έψιλον» πλέον. Στο πάντα φιλόξενο «Ε», από το οποίο άλλωστε ξεκίνησε την τηλεοπτική του περιπλάνηση, αναζητώντας μέσα στο λαβύρινθο της σήψης και της διαφθοράς, το φως και την ελπίδα για μια πιο δίκαιη κοινωνία και την ανάκτηση της χαμένης περηφάνιας και αισιοδοξίας των συνελλήνων.

Η εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» , κάθε Κυριακή βράδυ από 11.30 έως τις δύο μετά τα μεσάνυχτα, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στην εμπροσθοφυλακή της μάχης για να ξαναβρεί η Ελλάδα το χαμόγελό της και ο λαός τον βηματισμό του στο δρόμο της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο γνωστός μαχητής Νικολόπουλος, σε πρώτο πλάνο, με αποκαλυπτικό τρόπο και διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον τραχύ αγώνα κατά της διαφθοράς, της νταβατζηδοκρατίας, της ασυδοσίας, και της αναξιοκρατίας ελέγχοντας την εξουσία και στηρίζοντας το δίκαιο και τον αδύναμο Έλληνα. Τα πολλά και σπουδαία, λοιπόν, επί της οθόνης, κάθε Κυριακή βράδυ στις 11.30, με πολλούς καλεσμένους, με σασπένς, αποκαλύψεις και πολλές ταχυκαρδίες και αϋπνίες! Οι «λαδωμένοι» ποντικοί, οι αργυρώνητοι, και τα πιράνχας του δημόσιου χρήματος, ήλθε η ώρα να χάσουν, μια για πάντα, τον ύπνο τους!

[g_youtube v=»jEQTokF62Yc»]