SURVIVOR: O άγνωστος αρραβώνας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο γοητευτικός Σκιαθίτης, Γιώργος Αγγελόπουλος, φαίνεται πως θα είναι ο πραγματικός νικητής του Survivor, αφού έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό.

Είναι σοβαρός, δυναμικός, ντόμπρος, αληθινός… ένα σπάνιο αρσενικό.

Το περιβάλλον του λέει πως “έτσι είναι ο Ντάνος”, και πως όλο το νησί τον λατρεύει για τον υπέροχο και αληθινό χαρακτήρα του. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του, πριν συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ότι ήθελε να κατέβει για δήμαρχος του τόπου του, στις επόμενες εκλογές, όπως δημοσιεύει το Secret.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν η προσωπική ζωή του Ντάνου κι αν υπήρξε ποτέ κάποια κοπέλα που του είχε κλέψει την καρδιά. Σύμφωνα με το Secret, o Γιώργος πριν από μερικά χρόνια, είχε σχέση με μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία τους έγινε στο νησί, έκαναν σχέση κι όταν τα πράγματα σοβάρεψαν, η κοπέλα μετακόμισε στη Σκιάθο, όπου και συζούσαν για δύο περίπου χρόνια. Μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί, όμως χώρισαν το 2014.

Πάντως ότι είναι γλυκός και προστατευτικός με τις γυναίκες φάνηκε και με τα κολιέ που έφτιαξε και χάρισε στις «ΔΙΑΣΗΜΕΣ» συμπαίκτριες του…