SURVIVOR: Ο Λάμπρος Χούτος και η κίνηση που δεν πρόσεξε κανείς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η στιγμή που ο Λάμπρος Χούτος δακρύζει βλέποντας φωτογραφίες και μηνύματα από την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους, συγκίνησε τους πάντες. Δείτε ποια είναι η άγνωστη Έμα και τι κίνηση κάνει ο Λάμπρος στο τέλος.
Ένα από τα πιο έντονα επεισόδια του Survivor παρακολουθήσαμε χθες από τις οθόνες μας. Το τροχαίο των Μαχητών, συγκλόνισε τους πάντες ενώ μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του χθεσινού επεισοδίο της 30 Μαρτίου, ήταν το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια των Διασήμων.
Όλοι οι παίκτες "λύγισαν" βλέποντας στην οθόνη της τηλεόρασης μετά από ενάμιση μήνα, φωτογραφίες και μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασαν σε κλάματα με τις οικογενειακές φωτογραφίες αλλά περισσότερη εντύπωση μας έκανε ο Λάμπρος Χούτος, αφού κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την προσωπική του ζωή έως τώρα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής λόγω της δουλειάς του έμεινε για πολλά χρόνια στην Ιταλία και γνώρισε την Έμα την οποία ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή και οι δυό τους απέκτησαν ένα παιδάκι, καρπό της αγάπης τους. Ύστερα από λίγα χρόνια, οι δύο τους αποφάσισαν αρμονικά να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, όμως διατήρησαν καλές σχέσεις για το παιδί τους.

Η Έμα χθες έστειλε μήνυμα μέσω του Survivor στο Λάμπρο Χούτο, ο οποίος "έσπασε" αντικρίζοντας φωτογραφία της ίδιας και του γιου τους, Τζορτζίνο.

Το μήνυμα της Έμα έγραφε: "Γεια σου Λάμπρο, σε παρακολουθούμε όλες τις μέρες, αλλά δεν μας είναι αρκετό μόνο στην τηλεόραση...Ο Τζόρτζιο θέλει να σου πει: Μακάρι να μπορούσα να έρθω να σε βρω, μού λείπει η αγκαλιά σου! Σε βλέπω κάθε μέρα και είμαι περήφανος!"

Η πιο τρυφερή στιγμή ήταν όμως μια κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε. Ο ποδοσφαιριστής, άπλωσε το χέρι του και φίλησε την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους που φαίνεται ότι του είχαν λείψει πιο πολύ από ό,τι πίστευε.

Πηγή: newsit.gr