SURVIVOR: Η καψούρα του Ντάνου με παίκτρια των «Μαχητών» έχει τρελάνει τη Βαλαβάνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πιέστηκα πολύ δεν σας το κρύβω. Κυρίως απο τους αναγνώστες μου.

Αυτοί ήταν που με ώθησαν να το ψάξω λίγο παραπάνω να ξενυχτήσω και να βρώ αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι ψάχνουν αλλά κανείς δεν το επιβεβαιώνει. Έτσι έπεσα στα τηλέφωνα με τον Άγιο Δομίνικο ώρες που άλλοι κοιμούνται για να μάθω… αυτό το κάτι.

Η ουσία είναι πως ο Αγγελόπουλος-αυτό το σκληρό αγόρι της νύχτας της Σκιάθου- έδειξε απο την πρώτη κιόλας μέρα την αδυναμία του σε μια γυναίκα. Και το έκανε σωστά αντρικά και μάγκικα. Και αναφέρομαι στην Κολλιδά της ομάδας των μαχητών. Βεβαίως η μετοίκηση του στην ομάδα των «Διασήμων» τον έκανε τρελό… μιας και δεν είχε το περιθώριο να πάιξει εντός έδρας. Αυτός είναι και ο λόγος που το αγόρι αυτό έχει εξάρσεις και πολλές φορές ξεφεύγει με την συμπεριφορά του.

Έλα όμως που οι αδυναμίες στο παιχνίδι είναι πολλές. Μια απο αυτές… αυτη της Βαλαβάνη στον Ντάνο. Κάποιοι λένε πώς ανάμεσα σε άλλες κουβέντες η Βαλαβάνη μίλησε στον Αγγελόπουλο για την αδυναμία και εισέπραξε άκυρο. Κάποιοι άλλοι πάλι λένε πώς αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος που υπάρχει ένταση μεταξύ τους. Το σίγουρο είναι πως θα τα μάθουμε όλα όταν βγούν απο το παιχνίδι.

Γιατί μέχρι τότε ακόμη και οι προσφάτως αποχωρήσαντες έχουν υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας και δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν απολύτως τίποτε.

Γι αυτό και τρελάθηκε η Βαλαβάνη χθες με τα γελάκια του Αγγελόπουλου με την Κολλιδά. Βλέπετε ο Σκιαθίτης δεν έχει πολλές ευκαιρίες να είναι κοντά στην «καψούρα» του…
Οψόμεθα γιατί η συνέχεια έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

nassosblog