SURVIVOR: Η ΚΡΙΣΙΜΗ συμβουλή που έδωσε στους παίκτες η παραγωγή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο περιοδικό Down Town έδωσε συνέντευξη η Ελένη Δάρρα από το Survivor που μίλησε μεταξύ άλλων για τη στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι μπαίνει στο παιχνίδι, τη συμβουλή της παραγωγής, αλλά και το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείο.

Ενα από τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης, είναι η σύσταση της παραγωγής του ριάλιτι προς τους παίκτες, να προσέχουν ιδιαίτερα το τι τρώνε όσο βρίσκονται στο νησί. Επειδή γνώριζαν ότι θα τους «θερίσει» η πείνα και πολλές φορές θα θέλουν να φάνε ότι βρουν μπροστά τους, τους ενημέρωσαν ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνουν ποτέ. Ο λόγος είναι ότι πολλά από τα φυτά που βρίσκονται στο νησί είναι δηλητηριώδη και η κατανάλωσή τους προκαλεί σημαντικά προβλήματα, ακόμα και θάνατο.

Θυμάσαι τη στιγμή που σου ανακοίνωσαν ότι θα μπεις στο παιχνίδι;

Είχα τελειώσει ένα personal αργά και ήμουν στο αυτοκίνητο, χτύπησε το τηλέφωνο και ούρλιαζα από τη χαρά μου.

Τι συμβουλή σας έδωσαν από την παραγωγή;

Να μην τρώμε τίποτα που δεν αναγνωρίζουμε στη ζούγκλα, γιατί μπορεί να είναι δηλητηριώδες.

Πώς ήταν το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείο;

Πολύ ωραία. Φάγαμε όλοι μαζί, γελάσαμε, αλλά ουσιαστικά ήδη από εκεί ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού άρχισαν οι περιορισμοί. Μέχρι να το καταλάβουμε, βρεθήκαμε σε ένα νησί χωρίς κινητά, χωρίς ρούχα, να παλεύουμε ήδη για το κατάλυμά μας.

Πηγή: www.thetoc.gr