Αποκάλυψη στο Survivor: Γιατί «σκοτώθηκαν» Παπαδόπουλου με Πασχάλη; Γιατί δεν έδειξαν οι κάμερες την κλοπή; (BINTEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οκ το ξέρουμε, το βλέπουμε και το καταλαβαίνουμε… Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι και το πιο εύκολο κορίτσι του κόσμου!

Γενικά, έχει μια μόνιμη ζοχάδα που όταν δεν τα χώνει σε κάποιον, τα χώνει στον εαυτό της. Μόνιμο θύμα της Ειρήνης (ζοχάδα είναι το άλλο μου όνομα), είναι ο κακομοίρης ο Σπαλιάρας που του «γυρνάει» το μάτι αλλά τι να κάνει… Ένεκα της ημέρας Αντωνααααακηηηηηηη!!!!!!

Χθες όμως έγινε της καρά-Πόπης και το θύμα αυτή την φορά της Ειρήνης Παπαδόπουλου ήταν η yoga μάστερ και σε μόνιμη νιρβάνα Σοφί Πασχάλη!

Ναι με την φιλενάδα της που κοιμούνται δίπλα δίπλα τα έβαλε η «με λένε και ζοχάδα» Ειρήνη Παπαδοπούλου! Αν και στο βίντεο που μας δείχνει το Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται η τρελή του χωριού, εγώ θα σας αποκαλύψω ότι δεν είναι έτσι οι κάμερες (με δόλο πλάκα κάνω) δεν έδειξαν την...

…Κλοπή των πραγμάτων της Ειρήνης από ένα μέλος των διάσημων, αν και υπάρχουν τα πλάνα! Δεν ξέρω ίσως δείξουν τα στιγμιότυπα σήμερα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιος με μακρύ χέρι, σούφρωσε πράγματα από την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αυτό έκανε έξαλλη την σφίχτερ τραγουδίστρια που τις τελευταίες δυο ημέρες έχει αφήσει τα σωθικά της σε όλους τους κοκοφοίνικες του Αγίου Δομήνικου! Το θέμα φυσικά είναι ποιος ή ποια άπλωσε το χεράκι του στα λιγοστά πράγματα της ζοχάδας Ειρήνης; Α….μην τα θέλετε όλα με τη μία από το blog μου και το youweekly.gr ένα θα σας πω μόνο… δεν είναι άντρας!!!

[g_youtube v="rq0ZHDpEyXg"]

youweekly.gr