ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ: Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor αποκαλύπτει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! (Video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και από το παιχνίδι επιβίωσης Survivor από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του παιχνιδιού, μίλησε ο Δημήτρης Πασχούλας. Ο πρώην παίχτης μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παράλειψε να καρφώσει τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα των Μαχητών.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίχτης του Survivor παραχώρησε συνέντευξη μετά την στην εκπομπή Rodeo και στον Βαγγέλη Περρή λέγοντας αυτό που έλεγε και στην αρχή ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης, ότι ο Δημήτρης δηλαδή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες διαβίωσης. Συνεχίστε παρακάτω…

«Το περίμενα ότι θα υπάρχουν φιλονικίες, αλλά όχι από την αρχή. Δεν είχαμε πατήσει ακόμα την άμμο της παραλίας και αρχίσαμε να σκοτωνόμαστε. Αυτοί που βλέπετε, ο Κώστας με τον Πάνο. Το βλέπετε, έχουν κόντρα. Ψυλλιάστηκα ότι δεν είμαστε ομάδα κι ας θέλουν όλοι να δείχνουμε δεμένοι και αγαπημένοι. Ήταν λίγο χαζό να γίνουν όλα από την αρχή, νόμιζα ότι θα γίνονταν πιο μετά», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Μαχητών ενώ αποκάλυψε τον καβγά που δεν έδειξαν οι κάμερες, με τον Κώστα τον «μισθοφόρο» και την Ειρήνη.

Ο Δημήτρης μίλησε για κλίκες λέγοντας «παιχνίδι για το ποιος θα είναι αρχηγός, ποιος θα κάνει πιο πολύ κουμάντο», συμπληρώνοντας ότι «όταν υπήρξε ένα θεατράκι στην ομάδα ότι είμαστε αγαπημένοι, αλλά είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε μαχαίρια» και «φωτογράφισε » τον Πάνο «αντιπαθή».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης:

ΠΗΓΗ: youweekly.gr