SURVIVOR: Η απίστευτη προσβολή και ειρωνεία του Τανιμανίδη σε παίκτη! Τι είπε και μας άφησε κάγκελο;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εγώ το έχω πει αλλά δεν με ακούτε! Ο Τανιμανίδης δεν είναι απλά ένας μέτριος παρουσιαστής, είναι ένας παρουσιαστής με ελάχιστες γνώσεις, με περιορισμένο λεξιλόγιο και σίγουρα εχθές μας απέδειξε ότι είναι και… αγενής για να μην γράψω τίποτα χειρότερο! Κάποιος πρέπει να πει στον παρουσιαστή φέτες ότι όταν είσαι οικοδεσπότης δεν μπορείς να προσβάλλεις τους καλεσμένους σου ότι κι αν πιστεύεις, οποία κι αν είναι η άποψη σου. Πρέπει ως παρουσιαστής, να κρατάς ίσες αποστάσεις παρά τις συμπάθειες που έχεις… Πάμε στο ζουμί! Χθες το βράδυ ο Τανιμανίδης ήταν ιδιαίτερος ειρωνικός και απαξιωτικός απέναντι στον….

…Πάνο από τους «μαχητές». Ναι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αντιπαθητικός, ναι όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι ιντριγκαδόρος. Ναι, μας την δίνει στα νεύρα. Ότι και να είναι όμως δεν μπορείς να τον προσβάλλεις και να τον ειρωνεύεσαι λέγοντας…»Είσαι manager παιχτών του ράγκμπι…από ότι λες!», δηλαδή εσένα κύριε Τανιμανίδη θα ήθελες να σου πούνε…»Είσαι παρουσιαστής…από ότι λες!!!»
Το…από ότι λες, τουλάχιστον, για εμένα σημαίνει ότι μπορεί και να μην είσαι δηλαδή να λες ψέματα για το επάγγελμα σου! Την αγένεια και την ειρωνεία δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

[g_youtube v="M19DEmgGJQA"]
 
ΠΗΓΉ: Youweekly.gr