ΤΩΡΑ η Μαριάννα Καλλέργη στο νοσοκομείο με πνευμονία – Επέστρεψε σε άθλια κατάσταση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν ξέρω τι λένε στο Instagram και στο Facebook, ένα θα σας πω, η Μαριάννα Καλλέργη σύμφωνα με τις πληροφορίες μου στο blog και στο Youweekly.gr επέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα στην Αθήνα και μου μετέφεραν ότι το κορίτσι είναι σε άθλια κατάσταση.

Συγκεκριμένα… Έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή ότι οι συνθήκες στον Άγιο Δομήνικο όπου γίνεται το Survivor δεν είναι απλά άθλιες, είναι εξωπραγματικά άθλιες..

Σε λίγες μέρες θα σας έχω πολύ καλό και αποκλειστικό ρεπορτάζ. Τώρα, επανέρχομαι στο θέμα της Μαριάννας Καλλέργη. Το συμπαθέστατο κορίτσι, γύρισε από το ταξίδι της φανερά καταβεβλημένη και μου είπαν ότι δεν ήταν ένα απλό κρύωμα αυτό που πέρασε αλλά ουσιαστικά πνευμονία. Γι’ αυτό τον λόγο, αυτή την ώρα που σας γράφω το ρεπορτάζ η Μαριάννα επισκέπτεται με ένα συγγενικό της πρόσωπο νοσοκομείο στη Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις κι αν κριθεί απαραίτητο θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η Μαριάννα Καλλέργη, λίγες μέρες αφότου μπήκε στο παιχνίδι ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν αισθανόταν καλά, είχε πυρετό και από πριν αποχωρήσει είχε απομακρυνθεί από τα αθλήματα καθώς ήταν καταβεβλημένη λόγω της αρρώστιας! Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποχώρηση της μιας και οι συμπαίκτες της θεώρησαν ότι έχει πολύ ευαίσθητο οργανισμό και δεν αντέχει το τροπικό κλίμα του Άγιου Δομήνικου!

Η Μαριάννα Καλλέργη είχε προκαλέσει ντόρο πριν την αποχώρηση της με τον καυγά που είχε κάνει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου…

youweekly.gr