SURVIVOR: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” στεγνά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρεμιέρα έκανε χθες το Survivor ωστόσο για να έρθει η ισορροπία στις δύο ομάδες, ένας από τους παίκτες των "Μαχητών", έπρεπε να πάει στην ομάδα των διασήμων.

Οι "Μαχητές" ψήφισαν προκειμένου να στείλουν στους διάσημους έναν συμπαίκτης τους, ωστόσο η επιλογή τους προκάλεσε εντύπωση.

Ο λόγος είναι πως έστειλαν στους διάσημους ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας τον  Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έλαβε 8 ψήφους.

«Σκέφτηκαν με το να βγάλουν έναν καλό παίκτη γιατί από εκεί και πέρα οι ψηφοφορίες είναι μέσω του κοινού. Κατ’ εμέ είναι λάθος αυτό που έγινε, όχι επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί, αλλά είναι ένα αγώνισμα που έδειξε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω αν κάτσω εγώ είναι σωστό ή λάθος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει και ο οποιοσδήποτε εδώ. Τι να λέμε τώρα… Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα, αλλά…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

[g_youtube v="FHnBJOXAnpQ"]

Πηγή: zappit.gr