Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Ντροπή! Αποτελεί ύβρη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά, στην οποία τραγουδάει παραφρασμένο το τραγούδι «Φεγγάρι».

Τις τελευταίες ημέρες σχολιάστηκε αρκετά το γεγονός των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού και αν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για την εν λόγω διαφήμιση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάλιστα, δηλώνει στεναχωρημένη που χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο, μία από τις επιτυχίες της στην εν λόγω διαφήμιση.

«Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πρωινό»

«Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Θεοφάνους, δεδομένου ότι είναι ο συνθέτης του συγκεκριμένου τραγουδιού, είχε παραχωρήσει τα δικαιώματα του τραγουδιού στον Τάσο Μπουγά.

Την άποψή του κλήθηκε να πει ο γνωστός στιχουργός στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά, πίστεψέ με. Σε παρακαλώ, για όνομα του Θεού! Ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά»;

Η απάντησή του αυτή έκανε πυρ και μανία τον Γιώργο Λιάγκα και με έντονο ύφος απάντησε στον Γιώργο Θεοφάνους τονίζοντας πως «είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μια εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την ημέρα με αυτό, κάνοντας ρεπορτάζ. Θα μπορούσε ο κ. Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας να απαντήσει διαφορετικά.

Επίσης, σε μια τηλεόραση δεκάδων εκπομπών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Ασχολούμαστε και με το lifestyle, δεν το αρνούμαστε. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πολύ στεναχωρημένη.

Αν ασχολούμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ποιος το λέει αυτό; Ντροπή! Ντροπή και μόνο η σύγκριση. Αποτελεί ύβρη»!

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι «η Νατάσα είναι βαθύτατα στενοχωρημένη και απογοητευμένη από τον Γιώργο Θεοφάνους. Εκλήθη η Νατάσα Θεοδωρίδου επισήμως να συμμετάσχει σε συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους κι εκείνη αρνήθηκε. Αν έχει απορία ο κ. Θεοφάνους, να του απαντήσουμε ότι είναι στενοχωρημένη».