Άφωνοι από τη μήνυση παππού μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – Τι τον ενόχλησε και τι ζητάει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας 90χρονος έκανε μήνυση μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Η φημολογία επιβεβαιώθηκε και οι αντιδράσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση και ζητάει να αποζημιωθεί, επειδή όπως υποστηρίζει, οι διασώστες που έσπευσαν στα Τέμπη μετά το δυστύχημα, πάτησαν στο χωράφι του και προκάλεσαν ζημιές. Το ποσό που ζητάει είναι 2.000 ευρώ, για να κάνει όπως αναφέρει τις απαραίτητες επισκευές. Το θύμα κυκλοφόρησε στη Λάρισα μέσα στο Σαββατοκύριακο και αρχικά οι περισσότεροι που δεν γνώριζαν, υπέθεσαν πως είναι fake. O αντιδήμαρχος Τεμπών όμως το επιβεβαίωσε και παρέπεμψε στην ελληνική δικαιοσύνη που θα κληθεί να ασχοληθεί και με αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς όπως αναφέρει κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νικολάου, επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

Πηγή: onlarissa.gr