GNTM 5 : Η διαγωνιζόμενη που δεν είδαμε ποτέ στη χθεσινή φωτογράφηση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι απέγινε τελικά η 47χρονη Άννα Βενετσάνακη και δεν εμφανίστηκε στη βίλα του GNTM 5;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις 21 διαγωνιζόμενες να φέρνουν τις αποσκευές τους στη βίλα του GNTM 5 και να τους υποδέχονται η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας. Αλλά μια από αυτές που περιμέναμε να δούμε έλειπε και ποτέ δεν είπε κανείς τι της συνέβη.

Τα κορίτσια στη συνέχεια ξεκίνησαν για να ετοιμαστούν για την πρώτη τους φωτογράφηση με τις υποδείξεις του coach, Χρήστου Μπίρμπα. Ενώ τους ανακοινώθηκε και το θέμα της φωτογράφησης, που ήταν η καμπάνια για ένα άρωμα γνωστου γαλλικού οίκου. Μέχρι εκεί όλα καλά. Ωστόσο η παίκτρια Άννα Βενετσάνακη δεν ήταν παρούσα ούτε στη φωτογράφηση του GNTM 5. Και το κοινό άρχισε να αναρωτιέται, και δικαίως.

Η 47χρονη Άννα, η οποία αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους και ταυτόχρονα τη θέση της πήρε η 18χρονη Νάγια, η οποία ήταν η μία από τις δύο επιλαχούσες. Βέβαια κανένας δεν ενημέρωσε on air για το γεγονός αυτό τους τηλεθεατές. Η Άννα Βενετσάκη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής Breakfat @Star κι έδωσε μόνη της τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

Όπως δήλωσε η 47χρονη, που αρχικά είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνιση και είχε συγκινήσει με την προσωπική ιστορία της, υπήρχαν προσωπικοί κι επαγγελματικοί λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσεις από το ριάλιτι μόδας του Star. Λόγω λανθασμένης συνεννόησης με την παραγωγή, η Άννα δεν είχε ενημερώσει πως θα έπρεπε να λείψει και για πόσο διάστημα από την εργασία της. Έτσι έπρεπε να επιστρέψει.

Μιλώντας η ίδια η Άννα στην πρωινή εκπομπή του Star: «Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, κι εγώ, τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη», λύνοντας την απορία των τηλεθεατών που αναρωτήθηκαν γιατί δεν την είδαν στην πρώτη φωτογράφηση.