Ενισχύεται σημαντικά η Barking Well του Νίκου Κοκλώνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενίσχυση και αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well Media του Πειραιώτη Επιχειρηματία και Παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη

Στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η Barking Well προχωρά σε περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της Επικοινωνίας.

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well αναλαμβάνει η Σόνια Καζόνι. Στέλεχος με πολυετή πείρα, η Σόνια Καζόνι κατείχε επιτελικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας, με μια επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 20 χρόνια. Από τη νέα της θέση, θα συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της BarkingWell.

Στο δυναμικό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well εντάσσεται η Χριστίνα Μουσούλη, έμπειρο στέλεχος της Επικοινωνίας με πολυετή πορεία στο χώρο των Media και της τηλεόρασης. Η Χριστίνα Μουσούλη αναλαμβάνει καθήκοντα Communicatios Manager, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της εταιρείας αλλά  και στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Σε επιτελικό ρόλο στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well βρίσκεται επίσης η Σοφία Τουντούρη. Με μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, από τη θέση της Community & Public Relations Director θα συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well και στον τομέα των Corporate Affairs

br