Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της «Super Κατερίνας»: «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς! Μην μου κουνιέσαι…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικοςήρθε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες του Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Αφορμή στάθηκαν οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς σχετικά με τα αίτια θανάτου των κοριτσιών Ίριδα και Μαλένα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε σε λάθος ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών με τους δύο δημοσιογράφους να έχουν αντίθετη άποψη.

Ο διάλογος είχε ως εξής: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…
Γιάννης Πουλόπουλος: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;
Γιάννης Πουλόπουλος: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Μόνο στο μυαλό σου.
Γιάννης Πουλόπουλος: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.
Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Διαβάστε επίσης:

MAD VMA – Μετά τις μπουνιές… συγκλόνισε η Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Χαμός στα βραβεία MAD – Έξαλλος ο Κωνσταντινος Αργυρός