“Στα σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το 1ο μου καυτό σορτσάκι”: Η «Μένη» της «Μουρμούρας» σπάει τα στερεότυπα με 1 φωτο


Δύο φωτογραφίες που ποζάρει με καυτό σορτσάκι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη, η τηλεοπτική Μένη.

Την Άννη Θεοχάρη το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου υποδύεται τη Μένη. Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και πόζαρε φορώντας κοντό σορτς.

Στο μήνυμά της η Άννη Θεοχάρη τόνισε πως μπορεί να μη φόρεσε κοντό σορτς στα 20 και στα 25 της όμως στα 40 της μετά την απώλεια κιλών κατάφερε να βάλει το σορτς που τόσο πολύ ήθελε και με τις φωτογραφίες που ανέβασε έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο ποστ της στο Instagram:

«Ακολουθεί σορτσοϊνσπάιαρινγκ ποστ: Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι. Δεν το έβαλα ούτε στα 20, ούτε στα 25, ούτε στα 35. Πίστευα πως έχω χοντρά μπούτια και πολλή κυτταρίτιδα. Σήμερα συνεχίζω να έχω μπούτια και κυτταρίτιδα αλλά έχω και κάτι ακομα: ωχελαμωρεϊσμό. Έβαλα τα καυτά τα σορτσάκια μου λοιπόν και βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Και μαντέψτε:
ΔΕΝ με κοιτούσαν όλοι, ΔΕΝ με δείχνανε με το δάχτυλο, ΔΕΝ μαζεύτηκε η γειτονιά να μου πετά ντομάτες, ΔΕΝ καλέσανε την αστυνομία να με συλλάβει που χαλάω την αισθητική τους. ΔΕΝ ραγισαν τα πεζοδρόμια και ΔΕΝ έπεσαν τα κτίρια. Πέρασα απολύτως αδιάφορη σε όλους, μόνο ο χασάπης μου είπε καλημέρα γιατί είναι πάντα καλός και χαμογελαστός άνθρωπος. Τι θέλω να πω;

Βάλτο το ρημαδο σορτσάκι μάνα μου, ξεκόλλα με τα κολλήματα και τις φοβίες σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί όσο φοβάσαι και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος ούτε του επιτρέπουμε να έχει γνώμη για το σώμα και τα ρούχα μας. Life is short, βάλε ένα σορτς».

Δείτε τις φωτογραφίες

σορτσάκι