Δικαιωμένοι και αποφασισμένοι οι γονείς της Καρολάιν μετά την απόφαση: «Θα αλλάξουμε το επώνυμο της Λυδίας – Ο Μπάμπης δεν θα την ξαναδεί!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Iσόβια κάθειρξη επέβαλλε το ΜΟΔ στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της Καρολάιν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, αλλά και δέκα χρόνια φυλάκισης για τη θανάτωση της σκυλίτσας, χωρίς παράλληλα να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Όμως όσα χρόνια και να επιβληθούν σε έναν καθ΄ομολογίαν δολοφόνο, όσα χρόνια και να μείνει στη φυλακή, ο άνθρωπος που σκότωσε δεν γυρνά πίσω. Και δυστυχώς η 20χρονη νεαρή κοπέλα είχε και ένα παιδί, το οποίο έμεινε πίσω, στην μοναδική αγκαλιά των παππούδων της.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, οι γονείς της Καρολάιν έλυσαν τη σιωπή τους, και αναφέρθηκαν στη δικαίωση που πλέον αισθάνονται. Δεν περιμένουν να γυρίσει πίσω η αδικοχαμένη κόρη τους. Απλά, όπως αναφέρουν προχωρούν, γιατί τούς έχει ανάγκη η μικρή Λυδία. «Μετά τη φυλακή ο Μπάμπης θα είναι κατεστραμμένος. Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Καρολάιν. Μάλιστα πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι, νιώθει ικανοποίηση γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας.

«Όσα χρόνια και αν περάσει στη φυλακή, η Καρολάιν δεν θα έρθει πίσω. Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, με τη Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας, ώστε να μην συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα», λέει ο 79χρονος πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν και καταλήγει, «θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ στη ζωή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Στα σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το 1ο μου καυτό σορτσάκι”: Η «Μένη» της «Μουρμούρας» σπάει τα στερεότυπα με 1 φωτο

To συγκλονιστικό σκίτσο για τον Θύμιο που έχει συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα