Μάρκος Σεφερλής: «Μαζευτείτε και χτυπάτε όλοι μαζί, δεν νικιέμαι εύκολα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα μήνυμα θέλησε να στείλει ο Μάρκος Σεφερλής προς όλους όσοι σχολιάζουν αρνητικά το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στον ΑΝΤ1.
Ο ηθοποιός απάντησε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον ΑΝΤ1 να μην ανανεώνει τη συνεργασία του για το «Super Mammy» για την επόμενη σεζόν. Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε πως θα παραμείνει στην τηλεόραση, με στόχο -όπως είπε- να κάνει τον κόσμο να γελάει… «Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.
Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν. Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» τονίζει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμά του. Ακολουθεί η ανάρτηση: