Μπιμπίλας για Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια», λέει ο ηθοποιός Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σειρά «Super Mammy» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στους δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός που έχει κάνει guest εμφανίσεις στη σειρά λέει ότι σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να αλλάξει κανάλι.
«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα ριάλιτι και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.