«Κομμάτια» Ο Θέμης στο J2US – Του έφυγε το μικρόφωνο από τα χέρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Νίκος Κοκλώνης να είχε φανταστεί όταν καλούσε τον Θέμη Αδαμαντίδη στον ημιτελικό του «Just the 2 of Us» τι θα επικρατούσε στα social media με την -κατά κοινή ομολογία- ανεκδιήγητη εμφάνισή του επί σκηνής, στο πλάι της Δέσποινας Βανδή.

Ήταν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή, με τους τηλεθεατές να καταλαβαίνουν ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει.

Η κατάστασή του δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι που αμέσως αντιλήφθηκε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία θέλοντας και μη το πήρε όλο επάνω της σε μια προσπάθεια να προστατέψει όχι μόνο τη δική της εικόνα, με και τον ίδιο τον Αδαμαντίδη αλλά και το σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Παρά τις προσπάθειες της Δέσποινας, ωστόσο, τίποτα δεν σώθηκε, με τα σχόλια των χρηστών του Twitter να είναι φαρμακερά και να έχουν αποδέκτη κυρίως την παραγωγή του J2US που επέτρεψε στον Αδαμαντίδη να εμφανιστεί ζωντανά, παρά το γεγονός πως ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε.

Σε δευτερόλεπτα, viral έγινε το απόσπασμα κατά το οποίο του έπεσε από τα χέρια το μικρόφωνο, με τον ίδιο να σκύβει να το μαζέψει και παράλληλα να… ρίχνει και δυο στροφές, κάνοντας πως χορεύει, την ώρα που η Βανδή -άγνωστο πώς!- συνέχισε να τραγουδά σαν επαγγελματίας, κάνοντας ωστόσο νοήματα στους συνεργάτες της.

Δυστυχώς, παρά την τεράστια επιτυχία του σόου του Νίκου Κοκλώνη σε ό,τι αφορά στο αισθητικό κομμάτι της εκπομπής αλλά και των ονομάτων που εμφανίζονται είτε ως συμμετέχοντες είτε ως guests κάθε Σάββατο, το εν λόγω περιστατικό αποτελεί μελανό σημείο που μάλλον θα αργήσει να ξεχαστεί.

Και είναι πραγματικά θλιβερό το ότι οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Κοκλώνη επέτρεψαν το αποψινό φιάσκο, την ώρα που ο ίδιος το μοναδικό που θα μπορούσε να κάνει από τη θέση του παρουσιαστή θα ήταν να έχει «κόψει» τον Αδαμαντίδη ήδη από το πρώτο κομμάτι που (δεν) τραγούδησε. Κάτι που δεν θα ήταν ούτε ευγενικό, ούτε ταιριαστό στον χαρακτήρα του.

Δείτε στο τέλος του βίντεο (μετά το 7:50)